Versenyinformációk

Versenyiroda nyitva tartás, rajtcsomagok átvétele
-ápr. 27., péntek, 17:00-19:00, Versenyközpont (HSZC Corvin Mátyás Szakgimnáziuma, Városház u. 1.)
-ápr. 28., szombat, 17:00-19:00, Versenyközpont
-ápr. 29., vasárnap, 8:00-10:30, Versenyközpont
A vasárnapi jelentkezés legkésőbb a választott táv rajtja előtt fél órával lehetséges! Pólót más méretre csak verseny után és a készlet erejéig tudunk cserélni.

Helyszíni nevezés
Helyszíni nevezésre a versenyiroda nyitva tartási idejében a helyszíni nevezési díj befizetése ellenében lesz lehetőség.
Póló a helyszíni nevezőknek: jelentkezési sorrendben a készlet erejéig. A nevezés lezárása után a kimaradt pamut pólók 1000Ft-os, technikai pólók 1500Ft-os áron bárki számára megvásárolhatók.
Befutóérem a 7km-es, 14km-es és félmaratoni távon: az előnevezőknek garantáltan, a helyszíni nevezőknek befutási sorrendben a készlet erejéig. Azok a teljesítők, akiknek a helyszínen nem jut befutóérem, befutás után kérhetik a postázást a versenyirodán. Amennyiben ezt nem teszik meg, úgy a befutóéremről lemondanak.

Ebéd
A 14km-es és félmaratoni távok egyéni indulói a rajtcsomagban találják majd az ebédjegyet, amit a Cseresnyés Kollégiumban (Oldalkosár u. 1., térkép) egy tál babgulyásra lehet beváltani. Kérjük, hogy gondosan őrizzétek meg a jegyet, mert elvesztés esetén nem tudunk újat adni!

Időmérés, chip letét
A 7km-es, 14km-es és félmaratoni távokon chipes időmérést alkalmazunk. A chipet az egyéni indulóknak cipőfűzőre, a váltó indulóknak (a kapott tépőzáras szalaggal) bokára kell rögzíteniük.
Chip letéti díjat nem szedünk, de elvesztés esetén egyéni chip után 1000Ft, váltó chip után 3000 Ft fizetendő.

Frissítőpontok

Elhelyezkedés Kínálat
3,5 km Víz, izotóniás ital, banán, szőlőcukor
7 km Víz, izotóniás ital, banán, szőlőcukor
10,5 km Víz, izotóniás ital, banán, szőlőcukor
14 km Víz, izotóniás ital, banán, szőlőcukor
17,5 km Víz, izotóniás ital, banán, szőlőcukor
Cél (21,097 km) Víz

Megközelítés, parkolás
A városban folyó munkálatok miatt több helyen forgalomkorlátozásra, egyirányúsított utcákra kell számítani (bővebben itt).  Parkoláshoz az Interspar parkolóját javasoljuk, ahonnan 5 perc  sétával elérhető a versenyközpont.